(Poistunut julkaisusta)

Siivooja aamuvuoroon (klo 7-11) ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019
Etsimme nyt ammattitaitoista SIIVOOJAA aamuvuoroon Helsingin keskustaan. 

Tehtävässä vastaat museon ylläpitosiivouksesta arkisin aamuvuorossa klo 7-11. Tehtävään valittavalta edellytetään aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja osa-aikaisen työpaikan arvokkaassa ja merkityksellisessä ympäristössä. ISS Palvelut panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.6.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -