(Poistunut julkaisusta)

Siivooja aamuvuoroon (25-30h/viikko)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Nautitko itsenäisestä työstä, jossa näet nopeasti työsi tuloksen? 

Etsimme nyt reipasta ja asiakaslähtöistä SIIVOOJAA  OSA-AIKATYÖHÖN Kuopion Männistöön.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Työssä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä oppilaitoksessa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06-16 välillä ja työtunteja tehtävässä kertyy 5-6 h/pvä ja 25- 30h/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Edellytämme tehtävään aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta kahden vuoden ajalta ja alalle soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tarvitset työssäsi myös iloista asiakaspalveluasennetta, suomen kielen taitoa ja hyvää peruskuntoa.

Työympäristön vuoksi valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys tai vaihtoehtoisesti henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. 

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Hae tätä tehtävää heti tai viimeistään 30.8.2020 osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi 

- ISS on savuton työpaikka -