(Poistunut julkaisusta)

Siivooja aamuvuoroihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Oletko ahkeran työotteen omaava aamuvirkku ja etsit työtä siivoustyön parista? Haluatko mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla? Haemme nyt asiakaskohteeseemme Kankaanpäähän SIIVOOJIA!


Työssäsi pääset vastaamaan myymäläkohteemme siivouksesta arkisin ja lauantaisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työtunteja kertyy 20h/viikko ja työtä tehdään 3-3,5h/päivässä klo 5:00-9:00 välillä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta siivoustyöstä. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja omistat ripeän ja tarkan työskentelyotteen. Kohteessa palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä, joten hyvä suomen kielen ymmärrys on välttämätöntä. Työturvallisuus on meille tärkeää, haluamme jokaisen ISS:läisen lähtevät töistä terveenä kotiin. Siksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ergonomiset ja ajankohtaiset työvälineet. Voit lukea lisää osoitteessa https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tarjoamme sinulle kannustavan ja mielenkiintoisen työympäristön. ISS Palvelut tukee urakehitystä ja kannustamme työntekijöitämme ylläpitämään ammattitaitoaan koulutusten ja kurssien avulla. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi? Lähetä meille hakemuksesi! Hakuaikaa on 19.11.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä puhelimitse, muihin sähköpostilla.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -