(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (24h/viikko)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Haemme nyt SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme TURKUUN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työnkuvassasi huolehdit kolmen asiakaskohteen viihtyisyydestä ja siisteydestä. Siivottaviin ympäristöihin tulee kuulumaan monipuolisesti asuinkiinteistön yleisiä tiloja sekä pieni uima-allas- ja saunaosasto, porraskäytäviä, ravintola sekä toimistotiloja. Oman auton käyttömahdollisuus tulee helpottamaan liikkumistasi kohteiden välillä. Töitä tehdään arkisin klo 6 alkaen ja päivätuntimäärä on 3,5 – 5,5h välillä. Työpäivien pituus ei vaihtele viikoittain, vaan tulet tekemään työtä kohteissa ennalta sovittuina aikoina eri viikonpäivinä. Työ on osa-aikainen (24h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa siivoustyökokemusta. Lisäksi toivomme, että työn monipuolisuus toisi sinulle iloa arkeen sekä motivaatiota työn tekemiseen, jotta viihdyt tässä tehtävässä. Tulemme arvostamaan asiakaslähtöisyyttäsi sekä oman työn organisointitaitojasi. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa. Asenne kuitenkin ratkaisee tässä tehtävässä eniten ja etsimmekin reippaalla asenteella varustettua tekijää huolehtimaan asiakkaidemme tilojen viihtyisyydestä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.9.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat 25.9.2020.


 ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


 www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 - ISS on savuton työpaikka -