(Poistunut julkaisusta)

Siivooja (2 tehtävää)
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Kunnossapidon yksikkömme mahdollistaa HKL:n tuottaman turvallisen, luotettavan ja ympäristöystävällisen matkustuskokemuksen varmistamalla, että kalusto ja infra pysyvät kunnossa.

 

Tule meille siivoojaksi (2 tehtävää)!

Etsimme kesäkaudeksi 2020 siivoojia kunnossapidon yksikköön Töölön huoltotiimiin. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistö- ja raitiovaunun siivoustehtävät Töölön raitiovaunuvarikolla.

 

Mitä haemme?

Haemme innokkaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä tehtävään. Edellytämme sinulta normaalia fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

 

Mitä saat meiltä?

Meiltä saat työhösi hyvän perehdytyksen ja pääset kartuttamaan työkokemusta mielenkiintoisten tehtävien parissa. Opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

 

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltomestari Ari Backman. Voit olla Ariin yhteydessä puhelimitse 040 5439538 ja sähköpostilla ari.backman@hel.fi

Kurkista arkeemme @hklhst #meidänhkl www.hkl.fi