Siivoja Sodankylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Sodankylään.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta hyvinvointikeskusympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja töihin tarvittaessa kutsuttava. Työajat sijoittuvat niin arkeen kuin viikonloppuun, ja viikkotuntimäärät vaihtelevat. 

Tehtävässä menestyäksesi olisi hienoa, jos sinulla on jo käytännössä hankittua kokemusta siivoustyöstä. Koulutuksen luemme eduksesi, mutta tärkeintä meille on halu oppia, ja aito kiinnostut olla mukana luomassa tiloja, joissa on hyvä olla. Tässä työssä tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. 

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää! Kirjoita hakemuksesi jo tänään osoitteessa tyopaikat.iss.fi, sillä hakemuksiin tutustumme jo hakuaikana, ja haastattelemmekin sopivimmat hakijat pikaiselle aikataululla. Hakuaika päättyy 25.10.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot