(Poistunut julkaisusta)

Siistijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä erilaisiin siivoustehtäviin Poriin ja lähikuntiin.

Työtehtävät sisältävät vaihtelevasti erilaisia siivoustöitä kohteesta riippuen ja työn kesto määräytyy kyseessä olevan projektin mukaan. Hyvät työntekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti. 

Kohteita ovat muun muassa vahinkokohteet, kuten esimerkiksi palovahingon kärsineet kohteet. Ja työnkuva sisältää kohteiden pintojen putsauksesta esim. noesta ja muusta liasta sekä kohteen kalusteiden puhdistukset.

Hakijalta toivomme jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme reipasta asennetta työntekoon. Työturvallisuuskortti on eduksi, mutta ei välttämätön kaikissa kohteissa. Työt alkavat usein nopealla aikataululla, joten toivomme hakijalta valmiutta aloittaa työt tarvittaessa nopeastikin.

Työkohteet saattavat joskus sijaita myös Satakunnan ulkopuolella, joten jos olet valmis liikkumaan pidemmällekin, muistathan mainita asiasta hakemuksessasi. 

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi verkkosivujemme kautta. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksesta ja osaamisestasi.