(Poistunut julkaisusta)

Siistijöitä Ouluun
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Haemme SIIVOOJAA/SIIVOOJIA asiakkaallemme Oulun alueelle.

Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa asiakkaiden viihtyvyyden siisteissä tiloissa. Tehtävääsi saat perehdytyksen.

Etsimme  työntekijää kokoaikaiseen työsuhteen. 

Etsimämme henkilö on ahkera ja reipas tekemään töitä. Hoidat työtehtäväsi luotettavasti sekä työjälkesi on siistiä ja huolellista. Arvostamme asiakaspalveluhenkistä otetta sekä positiivista asennetta työntekoon. Työ on vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdillaan! Asiakkaallamme on monenlaisia siivouskohteita, joten voit olla jo alan konkari tai vasta alalle hakeutuva hakija. Joissain kohteissa työskennellään työparin kanssa.

Ajokortti on pakollinen. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pikaisesti!

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Miikka, p. 050 471 0788

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!