(Poistunut julkaisusta)

Siistijöitä Olkiluotoon
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2020

Vahvistamme Rauman yksikköämme.

Haemme nyt siistijöitä toimisto – ja tuotantotilojen puhtaanapitoon vahvistamaan tiimiämme Olkiluodossa. 

Olkiluodon voimala-alueella vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja moitteetonta rikosrekisteriä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Valituille tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys.


 Siistijänä tulet toimimaan osana puhtaanapitopalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 7.00-15.00 välille.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!
 
 Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo:9.00-13.00 palveluesimies Laura Aerilalta puh. 02 8381 6908. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen laura.aerila@rtkpalvelu.fi. Mainitsethan hakemuksessasi mahdollisen työturvallisuuskorttisi voimassaolon vanhenemispäivän. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian mahdollisten työturvakorttikoulutusten sekä turvallisuusselvityksen käsittelyaikojen vuoksi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.