Siistijä/myymälätyöntekijä päivittäistavarakauppaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Asiakkaamme etsii päivittäistavarakauppaansa kahta SIISTIJÄÄ. 

Työpaikka sijaitsee noin 20km Lahdesta, joten auton käyttömahdollisuus helpottaa töihin kulkemista. Työajat vaihtelevat kaupan aukioloaikojen mukaisesti, joten olethan valmis tekemään ilta- ja viikonlopputöitä. Viikoittainen työaika on neuvoteltavissa, mutta arviolta 25h/vko. Työssä on mahdollista vuorotella työviikkoja aamu- ja iltapainoitteisesti. Toivomme kuitenkin, että olet työaikojen suhteen joustava.

Työtehtäviisi kuuluu myymälän monipuoliset siistimistehtävät aina lattioiden pesusta palvelutiskin laitteiden purkamiseen ja perusteelliseen siivoamiseen. Siistimisen lisäksi Sinulla on mahdollisuus päästä tekemään muitakin myymälän työtehtäviä, ja tässä tapauksessa on mahdollista kasvattaa viikoittaista tuntimäärää jopa täysiin tunteihin (37,5h/vko).

Myymälän siisteys on tärkeässä osassa työntekijöiden päivittäistä tekemistä, joten toivomme työnhakijalta erittäin tarkkaa ja huolellista työotetta. Toivomme myös, että olet kiinnostunut ja valmis vaihtelevaan sekä monipuoliseen työnkuvaan kaupan alalla. Työnhakijalta toivomme aiempaa kokemusta siistijän tehtävistä.

Työsuhde on määräaikainen, kesto arviolta 12kk. Tässä on siis mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä ihmeessä hakemus verkkosivuillamme. Voit myös halutessasi olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 4767404 tai saara.tereska@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1298207
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite