(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Siistijöitä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vitabalans Oy:lle

 

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueena toimii Suomi. Tämän lisäksi tuotteita viedään Vitabalans Oy:n oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tehtaat (lääke-, ravintolisä- ja maitohappobakteerivalmistetehdas) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalans Oy:n tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

 

Tehtävänkuvaus:

Etsimme Vitabalans Oy:lle kahta huolellisen ja tarkan työotteen omaavaa siistijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vitabalans Oy on tehnyt tasaista kasvua viime vuosien aikana ja nyt haemme siistijöitä tukemaan toiminnan kasvua. Työssä toimit niin tuotannon puhdastilaympäristössä, kuin toimistoissa ja varastoissa sekä puhdistat tuotantoastioita.

 

Töitä on tarjolla kokoaikaisesti, työskentely tapahtuu arkisin, vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa (klo 6-14/10-18). Työskentely tapahtuu Ratasniityn ja Kantolan alueella toimivissa Vitabalans Oy:n toimipisteissä. Vitabalans Oy järjestää kuljetuksen näiden kohteiden välillä työpäivän aikana.

 

Vaatimukset:

Työhön valittava henkilö pitää selkeistä työohjeista ja noudattaa näitä aina huolellisesti. Koulutukseltasi olet laitoshuoltaja tai sinulta löytyy muu vastaava koulutus. Osaat tehdä töitä itsenäisesti, mutta myös tiimissä työskentely on sinulle mielekästä. Pidät rutiineista ja olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti. Työ edellyttää hyvää suomenkielen taitoa. Vitabalans Oy järjestää työtehtäviin kattavan perehdytyksen.

 

Muuta:

Heräsikö sinulla kysyttävää? Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Myyntipäällikkö Laura Papinsaari antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 0403075263 / hameenlinna.vmp@eezy.fi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemuksesi pikaisesti hakuilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta (eezy.fi)