(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
Ruissalon Kylpylä, Sunborn Saga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Tule kesäksi Turun Ruissaloon! Täällä sinua odottavat aurinkoiset rannat, ainutlaatuinen luonto sekä upea sijainti aivan Turun edustalla meren rannalla. Ruissalossa koet vilkkaan kesäsesongin erilaisten asiakkaiden parissa, mukavassa tiimissä. Samalla saat kallisarvoista työkokemusta. Tätä ja paljon enemmän on kesä Ruissalossa.

Haemme SIISTIJÖITÄ Ruissalon Kylpylään hotellisiivoukseen. 

Tässä tehtävässä tarvitset:
-mielellään aiempaa kokemusta siivoustehtävistä 
-asiakaspalveluhenkisyyttä - sinulle on ominaista ylittää asiakkaiden odotukset ja unohtumattomien elämysten luominen
-hyvää fyysistä kuntoa
-positiivista työskentelyasennetta - yksi tärkeimmistä arvoistamme on "yhdessä tekemisen ilo" - ajoittaisesta kiireestä huolimatta työpaikallamme korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
-kykyä hallita erilaiset tilanteet kesän vilkkaassa sesongissa
-joustavuutta ja halua työskennellä kaikkina viikonpäivinä työvuorojen mukaisesti
-suomen ja englannin kielen taitoa

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi 1.6. - 16.8. Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa. 

Palkkauksessa noudatamme ensisijaisesti alan työehtosopimusta. Sekä konkareiden että tulevien ravintola-alan huippujen hakemukset ovat tervetulleita. Älä myöskään jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Varmista työpaikkasi hakemalla mukaan Rasekon järjestämään hotellisiivouksen ammattilaiseksi- koulutuksen, sillä koulutuksen käyneet ovat etusijalla, kun valitsemme kesätyöntekijöitä. Lisätietoja ja haku https://www.raseko.fi/hotellisiivouksen-ammattilaiseksi/

Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Ruissalon Kylpylä, Ruissalon kahvilat Honkapirtti ja Vanha Tammi sekä Naantalissa Naantalin Kylpylä ravintoloineen, Naantalin Kaivohuone ja Ravintola Snickari. Sunborn on savuton työpaikka. Sunbornin työsuhde-edut mm. kylpylöiden ja kuntosalin vapaa käyttö saavat vuosi toisensa jälkeen kiitosta työntekijöiltämme. 

Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa mahdollistamassa entistä parempaa kesätyötä.

Osallistumme Matkailuhommiin! 2020 featuring European Job Day Tourism- rekrytointitapahtumaan  ICT-cityssä 22.1.2020 klo 13 -16. Tervetuloa tapaamaan meitä messuille!

Ethän jää empimään - valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän lyhyen hakemuksesi ja ansioluettelosi pian osoitteeseen rekry@sunborn.com viimeistään 2.2.2020, aiheeksi: kesätyö/Siistijä/Ruissalo. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistä.  

Tutustu lisää: www.ruissalospa.fi