(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Etsitkö töitä, joissa voit työskennellä pääsääntöisesti arkisin ja aamuisin, niin että aikaa jää myös vaikka perheelle tai opiskeluun?
Baronan siistijä työskentelee monipuolisesti erilaisissa toimipaikoissa, kuten kouluissa ja päiväkodeissa. Tämä työ on äärimmäisen tärkeää, siistijä on päivittäin osana lasten arkea. Asiakkaat ilostuttavat päivääsi ja voit tehdä työtä omalla persoonallasi.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta siistijän työstä ja sujuvaa suomenkielen taitoa. Tärkeintä on kuitenkin asiakaspalveluasenne ja iloinen mieli.

Edellytämme hakijoilta
. Rikostaustaotetta
'Hygieniapassia

Jokainen äiti, isä, mummi, kummi ja kaima sen tietää, lapset ovat kovia sotkemaan. Hauskanpidon ja uudenoppimisen ohella, syntyy tahra, jos toinenkin. Nyt etsimme iloisia ja aktiivisia SIISTIJÖITÄ, työskentelemään Baronan asiakkaina toimiviin päiväkoteihin ja muihin asiakkuuksiin.

Lasten antama palaute on vähintäänkin suoraa, niin hyvässä kuin pahassa. Tässä työssä olet osana tulevaisuuden toivojen arkea, ja olet heille tärkeä ja tuttu ihminen. Työ on aktiivista, pienet pirpanat tuottavat sotkua sitä mukaan, kun sitä ehtii pyyhkiä. Mutta toisaalta: tämä työ ei seuraa kotiin, näet konkreettisesti kättesi jäljen ja päivääsi mahtuu paljon AITOJA kohtaamisia. Pääset työskentelemään pääsääntöisesti päivisin, jolloin aikaa jää vaikkapa omalle perheelle tai harrastuksille.

Alan koulutus ei ole välttämätöntä mutta arvostamme aiempaa kokemusta. Tarjoamme sinulle joustavan työpaikan haluamillasi tunneilla Oulun alueella.