(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme huolellista siistijää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakasyrityksemme on vuonna 2009 perustettu tamperelainen perheyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Heidän toimipisteensä ovat Tampereella ja Valkeakoskella.

Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Nyt etenkin ikkunpesuja työtehtävissä. Kohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla, joten työ edellyttää ajokorttia, mutta ei omaa autoa. Työ tehdään parin kanssa. Työpaikka on savuton.

Tarjolla on kokopäivätyötä (37,5 h/vko), työpäivät alkavat aamuisin klo 6-8 välillä. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Eduksi luemme jos hakijalla aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkintoa/muuta soveltuvaa koulutusta. Hakijalta edellytetään myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja luotettavan työpaikan. Työtehtävistä maksetaan hyvä, kokemuksen mukainen palkka. Jos mietit työpaikan vaihtoa, sinulla on mahdollisuus tutustua työympäristöön ennen irtisanoutumista nykyisestä työstäsi.

Hakuprosessi:

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätiedot tarvittaessa:
HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi
Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi

Avainsanat: siistijä, kokopäivätyö, vakituinen, ajokortti, Tampere