(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
Koti Puhtaaksi Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Koti Puhtaaksi on kotisiivoukseen keskittyvä siivousalan perheyritys, jonka missiona on olla Suomen paras työpaikka. Palvelujen keskiössä ovat asiakkaat ja yritys on tunnettu erinomaisesta työnantajakuvasta. Koko Suomen 6. paras yritys Koti Puhtaaksi on myös Pirkanmaan vuoden 2018 työnantaja sekä vuoden 2017 kotipalveluyritys. Great place to work!

Haemme nyt Koti Puhtaaksi Tampereelle eloisaan ja empaattiseen tiimiin

SIISTIJÖITÄ.

Olet etsimämme henkilö, mikäli työ siistijänä tuntuu sinusta todella siistille! 

Haluat nähdä kättesi jäljen sekä tehdä yrityksen ja tiimisi iloiseksi oman panoksesi kautta. Pidät fyysisestä työstä, jossa työkohteet vaihtuvat ja jokainen asiakaskokemus on ainutlaatuinen. Haluat tehdä kiireisen perheenäidin, isän tai vaikkapa iäkkäämmän henkilön onnelliseksi pienillä teoillasi ja luot kotiin tunnelmaa tekemällä työsi aidosti hyvällä mielellä.

Olet luotettava, oma-aloitteinen ja sinulla on halu oppia. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Työtä tehdään tiimeissä, joten yhdessä tekeminen sujuu sinulta hyvin. Työparisi tuen ja kannustuksen saat heti alusta lähtien. 

Mitä sinulle tarjotaan?

”Salainen resepti hyvään työpaikkaan on yksinkertainen. - Kysy, ideoi yhdessä ja toteuta. Tätä kun toistaa, niin kaikilla on hauskaa", Saana Tyni kertoo. Työntekijöiden hyvinvointi näkyy myös luvuissa. Tyni on alusta lähtien uskonut, että motivoitunut työntekijä on avain menestykseen.

Helsingin aluepäällikkö ja siistijä Tanja Wilander kertoo, miksi työpaikka on hyvä.
– Tulin töihin tänne puhtaasti hyvän hengen takia. Parasta on ollut yhdessä tekeminen ja jatkuva kehittäminen.

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden opiskella työn ohessa, hyvän palkan ja mahdollisuuden päästä yritykseen osakkaaksi.

Työ on vakituinen, kokoaikainen (halutessasi osa-aikainen) klo 7-17 välillä. Työsuhde alkaa 4 kk vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä yrityksen omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. 
Lämpimästi tervetuloa töihin energiseen, iloiseen ja empaattiseen joukkoomme!

Täytä hakemus CV:n kera alla olevan painikkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen arkisin klo 8-16, p. 044 740 4501.

 

Koti Puhtaaksi onnistui saamaan hyvistä henkilöstökyselytuloksista erinomaisimmat ja vakuuttamaan kilpailuraadin todellisella työvoimavaltaista toimialaansa tuulettavalla asenteella ja tuloksilla. Voittajayritys onnistuu hyvin usein yllättämään asiakkaansa positiivisesti ja luomaan vieraanvaraisuuden tunteen antamisen asiakkaalle. Samalla yritys on onnistunut kytkemään työntekijät ja asiakkaat ennennäkemättömällä tavalla tiiviiseen, positiiviseen ja kehittävään yhteyteen.

Pirkanmaan Vuoden Yrittäjä -palkintoraati