(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018
Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Suosittuja Saga-palvelutaloja on valtakunnallisesti yhteensä yhdeksän, sijaintipaikkoina Helsinki, turku, Rauma, Lappeenranta ja Seinäjoki. Uusia taloja on myös rakenteilla. Saga-taloissa on kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Saga Munkkiniemessä on lisäksi upea ulkouima-allas, . Talon sisällä on vehreät talvipuutarhat elävine puineen ja kasveineen ympäri vuoden. Lisäksi talossa on lääkärin, jalkahoitajan, ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään myös aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa, joka sisältyy asiakkaiden palveluun.

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa laadukkaan Saga-palvelutalon tarjoamia premium- palveluja? Tarjoamme näköalapaikan ikääntyneiden palveluasumiseen moderneissa tiloissamme. Saga tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa.

Rekrytoimme Saga Munkkiniemeen reipasta ja motivoitunutta SIISTIJÄÄ kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen edellisen jäädessä eläkkeelle. Työ on luonteeltaan päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Saga Munkkiniemen palvelutalo sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

Siistijän tehtävänä on asiakkaiden kotien siivoaminen, pyykkihuolto sekä yleisten tilojen siistiminen. Työ on vastuullista. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja olet kiinnostunut ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi.

Miksi kannattaa hakea töihin meille?
Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työnantaja tarjoaa työntekijöille edullisen aamupalan Sagan ravintolassa, mistä lähtee hyvin päivä käyntiin. Sagassa työntekijät voivat myös maksutta käyttää sauna- ja allasosastoa, ulkouima-allasta sekä kuntosalia.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Ranja Kontturi, p: 0505215139 tai ranja.kontturi@sagacare.fi

Hakuaika päättyy 9.12.2018.

Saga on savuton työpaikka.