(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
Fysioline Fressi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Fressi Lippuäki Kuopiossa etsii tiimiinsä uutta siistijää!

Etsimme nyt liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressiin, iloista, vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja ammattitaitoista osa-aikaista siistijää. Siistijämme on rautainen asiakaspalvelija, joka hymyllään valloittaa kuntokeskuksen asiakkaamme.

Siistijänä vastaat keskuksemme siisteydestä ja viihtyvyydestä. Työtehtäviisi kuuluvat keskuksen kokonaisvaltainen siisteys, pukuhuonetiloista kuntosaliin.

Työaika on maanantaisin ja tiistaisin klo 6.00-11.00 välillä sekä lauantaisin ja sunnuntaisin mutta aloitus klo 5.00-7.00 välillä. Työtä on noin 15h/vko.

Odotamme sinulta:

-Hyviä tiimityöskentelytaitoja

-Ulospäin suuntautunutta asennetta ja asiakaspalvelualttiutta

-Joustavuutta työaikojen ja -tehtävien suhteen

-Hyvää organisointikykyä

-Hyvää Suomen kielen taitoa

-Työkokemus siivousalalta ja tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle innostavan ympäristön työskennellä mukavia työkavereita unohtamatta. Lisäksi saat treenioikeuden Suomen kaikkiin Fresseihin!

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Iloa päivääsi toivottaa Fressin rekrytiimi!

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on maan johtava kotimainen liikuntakeskusketju. Kuluneen 35 vuoden aikana Fressi on laajentunut nykyiseen mittaansa, 28 virkeään keskukseen ympäri Suomen. Fressi liikunta- ja hyvinvointikeskusketjun toimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Tampereella, Ylöjärvellä, Seinäjoella, Kuopiossa, Mikkelissä, Oulussa, Lahdessa, Joensuussa ja Loviisassa.