(Poistunut julkaisusta)

Siistijä
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2018
Halautko olla tekemässä tarkeää työtä, työtä jolla on merkitystä joka päivä!

Saga Care Oy tarjoaa ikääntyneiden asumis-, hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja. Toiminnan tavoitteena on palvella asiakkaita kunnioittavasti, asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti. Saga Care Oy kuuluu Esperi konserniin.

Saga Palvelutalo Munkkiniemi koostuu kolmesta eri rakennuksesta: Dosentinpuistosta, Dosentinrinteestä ja Dosentinlinnasta. Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vuokrakotia, joiden koot vaihtelevat 30 - 87m2 välillä. Kaikki kolme taloa ovat kytkettyinä toisiinsa yhdyskäytävillä, joten liikkuminen taloissa on helppoa. Saga Munkkiniemen palvelutalo sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

Haemme Saga Munkkiniemeen SIISTIJÄÄ osa-aikaiseksi vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 1-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa siivoustyön tiimivastaava Johanna Lönnqvist p. 0504557142 tai johtaja Ranja Kontturi, ranja.kontturi@sagacare.fi, 0505215139

Haku päättyy 27.4.2018.

Olemme Savuton Työpaikka.