(Poistunut julkaisusta)

Siistijä, Vuorela
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Etsitkö lisäansioita ja motivoidutko työssäsi, kun näet oman kättesi jäljen ja puhtaat pinnat? Hienoa! Jatka vain lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme ahkeraa ja motivoitunutta viikonloppu SIIVOOJAA Siilinjärvelle koulukohteeseen. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle.

Tehtävässä huolehdit pääsääntöisesti liikuntatilojen ja yleisten tilojen ylläpitosiivouksesta. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti LA aamuun klo 06 -08 ajalle. Sinulla on mahdollisuus saada lisätunteja muista kohteista. Ennen työn alkua suoritetaan työhön ohjaava perehdytys.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jo hieman kokemusta puhtaanapidon tehtävistä. Et pelkää työntekoa ja sinulla on kyky omaksua ja vastaanottaa uusia työtehtäviä ja noudattaa annettuja ohjeistuksia. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Ajokortti ja oman auton käyttö edesauttaa työpaikalle siirtymisessä. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ripeästi oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivian henkilön löydyttyä!

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.