(Poistunut julkaisusta)

Siistijä, Valkeakosken Huoltosysteemi Oy (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Asiakkaamme Valkeakosken Huoltosysteemi Oy on valkeakoskelainen yritys, joka on erikoistunut kiinteistöhuoltoon sekä talo- ja kiinteistöyhtiöiden palveluihin. Asiakkaita ovat taloyhtiöt, teollisuusalan yritykset ja yksityishenkilöt. Yrityksellä on käytössään nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. 

Etsimme heille nyt reipasta ja ripeää

SIISTIJÄÄ.

Oletko siivousalasta motivoitunut, fyysisestä työstä pitävä henkilö, joka haluaa nähdä työssään kättensä jäljen? Saatat olla etsimämme henkilö! Toivomme myös luotettavuutta sekä huolellista ja aktiivista työotetta. Emme vaadi alan koulutusta, mutta arvostamme erityisesti siivousalan kokemusta. Tärkeintä on kuitenkin rautainen asenne työntekoa kohtaan!

Työ sisältää niin liikehuoneistojen siivousta kuin porrassiivoustakin. Työssä liikutaan Valkeakosken alueella, joten odotamme hakijoilta ajokorttia ja autoa tai auton käyttömahdollisuutta. 

Asiakkaamme tarjoaa

  • hyvän työporukan
  • kattavan perehdytyksen
  • vastuuta ja vapautta
  • kokoaikaisen työpaikan

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, työaika sijoittuu klo 7-16 välille. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Hyvällä siistijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen vakituisen kokoaikaisen vuokratyösuhteen (4 kk) jälkeen.
 
Jos kiinnostuit työtehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen jo tänään! Voit myös soittaa lisätietoja arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501.

Tervetuloa töihin! 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.