Siistijä, vakituinen (1) ja määräaikainen (2), Riihimäki
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Tule Valiojengiin, tekemään työtä, jolla on merkitystä! Valio Oy Riihimäen meijeri hakee yhteen vakituiseen ja kahteen määräaikaiseen työsuhteeseen

Siistijää

Työ on jaksotyötä. Työaika ajoittuu klo 6 ja 22 välille. Määräaikaisuudet ovat 28.2.2022 ja 21.12.2022 asti.

Hakijalta odotamme

• laitoshuoltajan ammattitutkintoa, muuta vastaavaa puhdistusalan koulutusta tai kokemusta   siivoustyöstä

• ahkeruutta ja tarkkuutta

• joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

• oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta vastuullisessa työssä

• soveltuvuutta viikonlopputyöskentelyyn

• hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

Vastapainoksi tarjoamme mm.

• työpaikan mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä

• hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit

• monipuolisen ja haastavan työn

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Kati Perttula, puh. 050-384 1060. Soittoajat 26., 27. ja 29.7 klo 12 - 13.

Hakemukset pyydämme jättämään alla olevan linkin kautta 08.08.2021 mennessä. Haethan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot