(Poistunut julkaisusta)

Siistijä - Lahti
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Trinomi on v. 1985 perustettu perheyritys, toiminta-alueenamme on Lahden talousalue: Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Nastola ja Orimattila. Työntekijöitä yhtiössä on 105 henkilöä, toimistomme sijaitsee Lahdessa osoitteessa Hämeenlinnantie 18. Määrätietoinen tavoitteemme on olla alan markkinajohtaja alueellisesti sekä laadukkain ja luotettavin yhteistyökumppani yrityksille. Henkilöstömme jatkuva koulutus takaa korkean ammattitaitomme.
Haemme nyt joukkoomme kahta

Siistijää


Tehtäviisi kuuluu ylläpitäviä perussiivouksia eri alojen kohteissa ja jaksotöitä kuten lattioiden pesua ja suojauksia sekä ikkunoiden pesua. Työtä tehdään pareittain ja tehtäviin perehdytetään, joten aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ei ole välttämätöntä, joskin eduksesi. Toivomme sinulta löytyvän ennen kaikkea aitoa motivaatiota siivoustehtävissä työskentelyyn ja toimeliasta työskentelyotetta. Kyseessä on pääasiassa kokoaikainen vuokratyösuhde työtuntien ollessa 30-37,5h viikossa. Työvuoroja on sekä päivisin että iltaisin kohteista riippuen, päivävuorot alkavat noin klo 6-10 välillä ja iltavuorot yleensä klo 16 ja kestävät n 23 saakka.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi Eilakaislan kotisivujen kautta osoitteessa www.eilakaisla.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.