(Poistunut julkaisusta)

Siistijä konepajateollisuuteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Etsimme asiakkallemme Varkauteen kokoaikaista siistijää konepajan ja toimiston päivittäiseen ylläpitosiivoukseen. 

Työtehtävät pitävät sisällään taso- ja lattiapintojen ylläpitopuhdistusta, imurointia, kosteapyyhintää sekä yleisten tilojen siistinä pitämistä sekä materiaalitoimintoja.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta siivoustyöstä ja hygieniaosaamisesta, motivoitunutta ja oma-aloitteista työotetta, joustavuutta sekä vastuunottokykyä. Oman auton käyttömahdolllisuus on plussaa.

Työhön annetaan kuukauden pituinen alkuperehdytys.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen päivätyön, jossa siistijä kuuluu osaksi yrityksen työyhteisöä. Palkkaus sopimuksen mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, työ alkaa helmikuun alussa.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 0444124279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.