Siistijä kesätyöhön, Saga Salpalinna

Saga-palvelutalot
Tietoa tehtävästä

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Saga-palvelutalon tarjoamia premium-hoitopalveluja? Hae meille Saga Salpalinnaan, jossa tarjoamme korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa!

Haemme nyt reipasta ja motivoitunutta siistijää määräaikaiseen työsuhteeseen sijaistamaan vakituista henkilökuntaamme ajalle 21.6.-18.7.2021. Työ on päivätyötä arkisin.

Millaista on työskennellä siistijänä Salpalinnassa?

Saga Salpalinna tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa sekä hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa. Saga Salpalinnaan sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, aivan Lahden keskustassa.

Siistijänä tehtäväsi on asiakkaiden kotien siivoaminen sekä pyykkihuolto. Vastaat omalta osaltasi arjen sujuvuudesta ja teet sujuvaa yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa. Salpalinnan siistijä Helena varmistaa sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, jotta voit varmoin mielin toimia kesäsijaisena. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen sekä aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kotisiivouksista ja pyykkihuollosta sekä ikääntyneiden kanssa toimimisesta. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Otamme myös alalle opiskelevat huomioon hakuprosessissa.

Miksi Saga Salpalinnaan töihin: Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden korkeatasoisessa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Hoidamme perehdytyksesi hyvin. Työnantaja tarjoaa henkilökunnalle edullisen aamupalan Sagan ravintolassa. Verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voimme myös käyttää maksutta sauna- ja allasosastoa ja kuntosalia.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.5.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja teemme valinnan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tiimin lähiesimies Piia Kalander, piia.kalander@sagacare.fi

Saga-palvelutalot tarjoavat ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokrakoti ja yhteisissä tiloissamme toimii mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Asukkaille on tarjolla lisäksi fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä lääkärin ja hammaslääkärin palveluja. Saga-palvelutaloja on yhteensä yksitoista Helsingissä, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 8.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta