(Poistunut julkaisusta)

Siistijä kesätyöhön, Saga Kanalinranta
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Saga Kanalinranta Saga Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanaalin vehreällä rannalla. Kanalinranta aloitti toimintansa kesällä 2000. Siellä on 80 asuntoa palvelukeskuksen puolella sekä 18 paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on saatavilla hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Arjen laatua lisäävät monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta, talon oma kirjasto, ravintola, kuntosali ja saunaosasto. Lisäksi kaikissa taloissa toimii parturi-kampaamo, fysioterapeutti ja jalkahoitaja. Sinä voisit olla yksi tärkeä osa meidän moniammatillista työyhteisöä.

Haemme nyt Saga Kanalinrantaan innokasta ja auttavaista SIISTIJÄÄ osa-aikaiseen kesätyöhön 1.6.2019-30.8.2019. Työ on päivätyötä arkisin 7-16 välillä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista siivoustyötä; asuntojen siivousta, pyykkihuoltoa, yleisten tilojen siiousta ja muita erikseen määriteltyjä työtehtäviä.

Sinulta edellytämme:

  • siivousalan koulutusta tai riittävää työkokemusta (alan opiskelijat huomioidaan)
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään siivoustyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään: Sanna Järvenpää, johtaja, sanna.jarvenpaa@sagacare.fi, 050-5952618. Tiedustelut 9-16.

 Saga on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.