(Poistunut julkaisusta)

Siistijä (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Akaaseen tarvittaessa töihin kutsuttavaa

SIISTIJÄÄ.

Oletko siivousalasta innostunut, fyysisestä työstä pitävä, joka haluaa nähdä työssään oman kättensä jäljen? Sinulle sopii keikkatyö, olet kenties opiskelija tai teet keikkatyötä jo muutoinkin ja haluat lisäansioita?

Olet huolellinen, luotettava ja toimeen tarttuva. Emme vaadi alan koulutusta, mutta siivousalan kokemus katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kyky organisoida työnsä, pysyä aikataulussa ja tehdä siistiä jälkeä.

Työ sijaitsee Akaassa, muutamassa eri kohteessa.

Asiakkaamme tarjoaa 

  • mukavasti työtunteja opintojen oheen tai toisen työn rinnalle
  • vastuuta ja vapautta
  • kannustavan tuen

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, työaika sopimuksen mukaan aamu- tai iltapäivä/iltapainotteisesti. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Kiinnostuitko? Hae keikkatyötä heti lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta. Voit myös soittaa lisätietoja arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501.

You can also apply this cleaning job in English! Finnish language is not required but is considered an advantage. Please fill in your application from the link below.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=279 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.