Siirtonurmen asentaja Hyvinkäälle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Hei viheralan osaajat! Etsimme ammattitaitoista puutarhuria asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle. Kuulostaa sinulta? Hae meille töihin!

Työnkuva:
Työtehtävään kuuluu erityisesti siirtonurmien asennusta, lisäksi työ voi pitää sisällään muitakin tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijassa aiempaa käytännön kokemusta erilaisista viherrakentamisen työtehtävistä kuten siirtonurmen asennuksesta ja koneiden käytöstä, suunnitteluohjelmistojen hallinta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Myös säänkestävä asenne sekä itse-ohjautuva työote ovat avainasemassa. Työ on ajoittain raskasta, joten hyvä kunto on tärkeää. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, tieturvakortti, olet täysi-ikäinen sekä omaat sujuvan suomen kielen taidon. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa.

Saat meiltä:

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Palkkauksesi menee viher- ja ympäristöalan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet.

Otamme yhteyttä hakijoihin jo hakuajan aikana, joten lähetä pikaisesti hakemuksesi tulemaan! Työt alkavat sopimuksen mukaan ja laajalla osaamisella varustetulla työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: puutarhuri, viherrakentaja, viherrakentaminen, vihertyöt, viher- ja ympäristöala, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451937
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Hyvinkää