(Poistunut julkaisusta)

Siirtolaispappi Espanjaan
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Suomen evankelis-luterilainen kirkko palvelee yhdessä ulkomaisten sisarkirkkojen
ja suomalaisten kristillisten yhdistysten kanssa ulkosuomalaisia noin 40 maassa.
Päätoimisia ulkosuomalaistyöntekijöitä on yhteensä noin 140. Tähän joukkoon
etsimme nyt itsenäistä, seurakuntatyöhön sitoutunutta, uusiin olosuhteisiin ja
tehtäviin sopeutuvaa

SIIRTOLAISPAPPIA ESPANJAAN

Espanjan Aurinkorannikolla on suuri ja kasvava suomalaisyhteisö, joka koostuu yhä enemmän myös työikäisistä ja perheellisistä suomalaisista. Alueella toimii suomalainen seurakunta Espanjaan rekisteröitynä yhdistyksenä. Seurakunnan pappien virkasuhde on kuitenkin Kirkkohallituksen ulkosuomalaistyön yksikköön. Siirtolaispapin virka vapautuu täytettäväksi määräaikaisena (4 vuotta) 1.6.2019 alkaen.

Papin vastuulla on yleisen seurakuntatyön lisäksi kasvatustyö (lapsi- ja perhetyö, nuoriso- ja rippikoulutyö, nuoret aikuiset) sekä turistityö. Virkaan valittavalta papilta edellytetään seurakuntatyön kokemusta sekä kokemusta seurakunnan kasvatustyöstä. Kokemus ulkosuomalaistyöstä tai ulkosuomalaisuudesta sekä espanjan kielen taito luetaan eduksi. Siirtolaispapin palkka sijoittuu vaativuusryhmään 601, peruspalkka 2 670,19 euroa. Lisäksi maksetaan ulkomaanlisää 900 euroa kuukaudessa sekä vuosisidonnainen palkanlisä. Virkaan sisältyy kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset:
Pyydämme lähettämään hakemukset sähköisen rekrytointipalvelun kautta, os. sakasti.evl.fi/siirtolaispappi viimeistään perjantaina 28.9.2018 klo 16.00 mennessä. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka on perjantaina 12.10.2018.

Lisätietoja:
• 23.9. saakka kirkon turistityön koordinaattori Bror Träskbacka, bror.traskbacka@evl.fi, p. 040 706 2606
• 23.9. lähtien kirkon ulkosuomalaistyön johtaja Mauri Vihko, mauri.vihko@evl.fi, p. 040 688 1443