(Poistunut julkaisusta)

SIIRTOKUSKEJA rengassesonkiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 27 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1500 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.

Älä anna talven yllättää autoilijoita, tule töihin Vianorille! Haemme SIIRTOKUSKIA tulevaan rengassesonkiin pääkaupunkiseudulle. Tehtäviä on tarjolla monissa sijainneissa: Helsingissä (Herttoniemi, Kallio, Konala, Lauttasaari, Malmi, Suutarila, Sörnäinen), Espoossa (Juvanmalmi, Olari), Vantaalla ja Porvoossa.

Tässä tehtävässä työskentelet reippaalla tahdilla ja hyvällä meiningillä osana Vianorin renkaidenvaihtotiimiä. Siirtokuskina tehtävänäsi on autojen siirtäminen renkaiden vaihdon yhteydessä. Tarvitset työssä paitsi ajokorttia ja erinomaisia autonkäsittelytaitoja, myös kykyä ystävälliseen ja ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.

Syksyn rengassesonki alkaa tyypillisesti lokakuun alussa ja jatkuu noin 4-6 viikkoa. Rengassesongin laantuessa sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa työskentelyä Opteamilla taustan ja koulutuksen mukaan esimerkiksi muuttopalveluiden puolella.