(Poistunut julkaisusta)

Sihteeri
J.Rinta-Jouppi

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla
13 liikkeen voimin. Vuosimyyntimme on n. 16 000 autoa vuositasolla ja palveluksessamme työskentelee yli 200 henkilöä. Konsernimme on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Nyt rekrytoidaan J. Rinta-Jouppi Oy:n toimipaikkaan Helsinkiin

AUTOSIHTEERIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat automyynnin ostotoimintojen erilaiset tukitehtävät, kuten autokaupan asiapaperien laatiminen, vakuutukset, rahoituskyselyt sekä muut yleiset toimistotehtävät.

Työtehtävässä vaaditaan erityisesti sujuvaa ruotsin kielitaitoa, sujuvia IT-ja puhelintyöskentely taitoja, vahvaa asioiden koordinointikykyä sekä ajokorttia.
Työtehtäviin kuuluvat ajoittain myös muiden osastojen avustaminen kaupallisten asiakirjojen käsittelyssä.
Hakijalle on eduksi kaupallisen alan koulutus sekä aiempi työkokemus toimistotehtävistä.

Etsimämme henkilö on varustettu isolla annoksella asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä uuden tiedon oppimiskykyä. Positiivisuus ja joustava työskentelyasenne ovat pelkkää plussaa.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä, Taka-Töölössä, mutta tarvittaessa valitulla henkilöllä tulee olla valmius työskennellä myös muissa J.Rinta-Joupin pääkaupunkiseudun toimipaikoissa.

Tarjolla on nykyaikainen, moderni työympäristö ja työkalut, kilpailukykyinen palkka ja henkilöstöedut sekä mahdollisuusuus kehittyä työssä, yhdessä alan kärkitekijöiden joukossa.

Mikäli olet etsimämme kielitaitoinen, asiakaslähtöinen ja oppimiskykyinen tekijä, täytä hakemus pian ja liitä mukaan CV ja palkkatoive oheisen linkin kautta.

Rekrytoinnista vastaa Katriina Rantanen p.050 477 7966

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja www.go-on.fi.