(Poistunut julkaisusta)

SIHTEERI / JOHDON ASSISTENTTI
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

SIHTEERIÄ / JOHDON ASSISTENTTIA

Hallitsetko reskontran hallinnan? onnistuuko osto- ja myyntilaskutus? Nautitko toimistoympärisöstä, eikä printterin ääni aiheuta painajaisia? Kykenetkö itsenäiseen työhön, mutta toimit myös hienosti osana työyhteisöä? Jos vastasit kyllä saatat olla etsimämme henkilö! Haemme asiakkaallemme Raisioon tehtaan omaa toimiston moniottelijaa! Työ on monipuolista suuren yrityksen hallintoa ympäristössä, jossa meno on samaan aikaan ammattimaista, mutta nuorekasta ja hersyvää. Työnantaja on alansa johtava toimija, joten tästä on mahdollista napata itselleen vakaavarainen työnantaja ja rakentaa pitkä ja hedelmällinen, sekä nousujohteinen ura itselleen.

Tehtävään valittavalla tulee olla alan koulutus tai riittävä työkokemus vastaavista työtehtävistä, halukkuutta toimia hektisessä työympäristössä sekä lämminhenkinen ja asiakasta kunnioittava työote.

Työntekijältä arvostetaan palveluhenkisyyttä, positiivista asennetta työhön, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, aktiivista työotetta ja tarkkaa työn jälkeä.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Paikkaa voit hakea suoraa nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoa työstä antaa arkisin Anniina Salonen p.050 3511 811