Sihteeri-asiakaspalvelija Epic Autokouluun
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Oletko iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja reipas tyyppi töitä vailla? Hieno juttu, jatka lukemista!

 

Etsimme nyt Malmilla sijaitsevalle asiakkaallemme

ASIAKASPALVELIJAA/SIHTEERIÄ

autokoulun asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten. Asiakaspalvelun lisäksi käsittelet autokoulun oppilaiden tietoja ja käytät yrityksen sisäisiä tietojärjestelmiä. Olet myyntihenkinen, et pelkää ehdottaa asiakkaalle lisäpalveluita, kuten ylimääräisiä ajotunteja tai vaikkapa moottoripyöräkorttia! Omaat hyvän pelisilmän, olet huumorintajuinen ja kaikessa toiminnassasi aina asiakaslähtöinen.

Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, myyntihenkisyyttä, suomen ja englannin kielitaitoa sekä tietoteknisiä taitoja. Mikään Excel-guru sinun ei tarvitse olla, mutta perusasioiden on hyvä olla hallussa, koska käytä työssäsi yrityksen järjestelmiä sekä sähköpostia. Toivoisimme sinun olevan huolellinen ja täsmällinen, ripeä otteissasi sekä valmis tarttumaan töihin.

Tarjoamme sinulle aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen ja tämän jälkeen mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme omaan organisaatioon. Viikkotyötunnit ovat n. 30tuntia/viikko ja työajat sijoittuvat ma-pe klo 9-17 välille, eli edellytämme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Tukenasi toimii asiakasyrityksemme osaava henkilökunta sekä Go On Helsingin ammattitaitoinen HR-tiimi. Työllistyt siis Go On:ille vuokratyöntekijäksi ja saat heti käyttöösi kattavan Go On- henkilöstöetuohjelman.

Mikäli kiinnostuit, laita heti hakemuksesi tulemaan hakuilmoituksessa olevasta linkistä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten olethan ripeä. Huomioithan, että emme voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia tietosuoja syistä. Lisätietoja antaa Go On Helsingin tiimi p. 020 779 8893, arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449002
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki