Siemens Mobility #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Siemens Mobilityn #FutureWerner on kiinnostunut näkemään, miten projekteja toteutetaan raideliikenteeseen liittyvissä projekteissa.

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Wernerin työtehtäviin kuuluu monipuolisesti projekteihin liittyvät avustavat tehtävät kuten käännöstehtävät, dokumentaation käsittely ja muokkaus. Werneri pääsee työskentelemään yhdessä asiakkaiden ja teknisten suunnittelijoiden kanssa. Projektin suunnittelua tehdään CAD- työkalun avulla. Wernerin osaamisen ja oppimishalukkuuden mukaan hän pääsee myös mukaan taloushallinnon tehtäviin.

 

Mitä Werneriltä odotetaan?

Werner on reipas, avoin ja ulospäin suuntautunut teknisen tai kaupallisen alan korkeakouluopiskelija. Odotamme Werneriltä hyvää osaamista MS Office-työkaluista, erityisesti Excelistä. Hänellä on suomen ja englannin kielet hallussa, saksan kieli on etu. Werner kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja tulee toimeen myös asiakkaiden kanssa. Hän on luotettava, tarkka ja huolellinen työntekijä, jolla on halu kehittää itseään joka päivä.

Haemme Werneriä, joka voi aloittaa touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti, mutta toivomme, että Werneri olisivat käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla.

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

 

Lisätietoa harjoittelusta antaa rekrytoiva esimies, Chief Financial Officer Antti Halonen, puh. +358 4433 88690 (antti.halonen@siemens.com).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot