(Poistunut julkaisusta)

Siemens -asiantuntija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Asiakkaamme on kansainvälisillä markkinoilla toimiva konepajateollisuuden yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Pirkanmaan alueella. Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

Siemens -asiantuntijaa

Siemens -asiantuntijan pääasiallinen tehtävä on alkuvuodesta valmistuvan tuotantolinjan lähitukena toimiminen sekä erilaisten työstökoneiden huolto- ja vikakorjaukset ympäri Suomen. Tehtävään etsitään ensisijaisesti jo alalla työskennellyttä henkilöä, joka pystyy ottamaan homman haltuun melko nopeasti, huomioimme kuitenkin myös nopean oppimiskyvyn omaavat hakijat, joilta löytyy vankka Siemens -tuntemus. Asiantuntija tulee työskentelemään ensimmäiset kuusi kuukautta Varsinais-Suomessa, jonka jälkeen pääasiallinen toimipiste tulee sijaitsemaan Pirkanmaalla.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvä. Edellytämme vahvaa Siemens tuntemusta sekä aitoa halua ja valmiutta matkustaa työn puolesta. Hakijalla tulee olla sujuva englannin kielen taito ja alalle soveltuva koulutus tai vastaavat tiedot saatuna työkokemuksen kautta. Työnteko edellyttää lisäksi B-ajokorttia.  

Tarjoamme:

Mahdollisuuden päästä näköalapaikalle tuotantoteknologian sektorille, yritykseen jossa menestyksekäs työ palkitaan. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja suuren, nykyaikaisen organisaation tuki. Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.   

Hakuprosessi:

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtiseltä / lasse.lehtinen@workpower.fi tai HR-konsultti Mira Salomaalta / mira.salomaa@workpower.fi. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti www.workpower.fi tai lähetä sähköpostitse ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi / lasse.lehtinen@workpower.fi tai mira.salomaa@workpower.fi.