(Poistunut julkaisusta)

Sielunhoidon asiantuntija
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa. Kirkon ruotsinkielisen työn keskus on Kirkkohallituksen ruotsinkielisen työn palveluorganisaatio.

Kirkon ruotsinkielisen työn keskus (KRTK) hakee sielunhoidon asiantuntijaa ajalle 1.1.2019 – 31.12.2021.

Sielunhoidon asiantuntijan tehtävä on tukea ja kehittää kirkon ruotsinkielistä puhelin- ja chat-auttamista. Asiantuntijan tulee kehittää uusia verkkoauttamismuotoja sielunhoidossa. Asiantuntijan tulee ylläpitää ja kehittää yhteyksiä seurakuntiin ja alan eri yhteistyötahoihin. Tehtäviin kuluu myös kouluttaa ja innoittaa vapaaehtoisia, jotka toimivat sielunhoidon puhelinpalvelussa ja chatissa. Asiantuntijalla tulee olla hyvät sosiaaliset ominaisuudet ja kyky tehdä työtä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Tehtävään valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva ammattitutkinto sekä kokemus sielunhoidosta ja digitaalisesta mediasta. Kielitaitovaatimus on ruotsin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokopäiväinen, mutta osapäivätyö on mahdollista. Työtehtävän vaativuusryhmä kirkon palkkaussryhmässä on 602. Tehtävän alussa on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työpaikka on Kirkkohallitus, Kirkon ruotsinkielisen työn keskus, Eteläranta 8, Helsinki. Tiedusteluihin vastaa johtaja Sixten Ekstrand +358 40 1426 674.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen pyydämme lähettämään 16.11.2018 klo 15.00 mennessä sähköisen rekrytointipalvelun kautta, os. sakasti.fi/tyopaikat.