(Poistunut julkaisusta)

SIDONTATAITOINEN TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ, Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan 35 vuoden ajan ollen mukana ihmisen elämänkaaren aikana iloissa ja suruissa.


Haemme asiakkaallemme Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Oy:lle

SIDONTATAITOISTA TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen


Työtehtäviisi kuuluvat kukkien sidonta, asiakaspalvelu -ja toimistotehtävät. Työ sijoittuu joko Sipoon tai Porvoon toimipisteeseen.Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa. Sinulla on kukkien sidontataito ja asenteesi on ahkera ja oma-aloitteinen.

Olet itsenäinen tekijä ja ammattitaitosi näkyy myös asiakkaiden herkkienkin elämäntilanteiden ammattimaisena hoitamisena. Olet joustava, luotettava ja korrekti. Sinulta luonnistuu yhteistyö erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja löydät sujuvasti ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.

Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Mäki, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, merja.maki@hpheimo.fi, puh. 044 777 5108.Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.