(Poistunut julkaisusta)

Sidontataitoinen Kukkakaupan Myyjä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Kukkapii Oy on Lahden keskustassa sijaitseva iloinen ja valoisa kukkakauppa, jossa kaikkia asiakkaita palvellaan ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä. Liikkeessä töitä tehdään hymy huulilla ja alan uusia tuulia sekä trendejä seuraten.

Haemme asiakkaallemme Kukkapii Oy:lle

SIDONTATAITOISTA KUKKAKAUPAN MYYJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat kaikki kukkakaupan työtehtävät. Pääset tekemään monipuolisesti erilaisia kukkasidontatöitä sekä osallistumaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Tarjoamme kokoaikaista työtä mahdollisuudella osa-aikaisuuteen, tehtävään valitun henkilön oman kiinnostuksen ja tilanteen mukaan.

Työ edellyttää valmiutta työskennellä silloin tällöin myös lauantaisin, myymälä on kiinni sunnuntaisin.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta floristin tai kukka- ja puutarhakaupan osaamisalan puutarhurin koulutusta sekä hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työotteesi on reipas, asiakaspalveluhenkinen sekä joustava. Sinulta löytyy paineensietokykyä, huumorintajua sekä innostusta ja ideoita kukkien kanssa työskentelyyn. Asenteesi on ahkera ja oma-aloitteinen. Pääasia on, että rakastat kukkia ja työskentelyä niiden ja ihmisten kanssa!

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, kuitenkin 28.4.2019 mennessä, oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Dani Nguyen, 044 777 5104 dani.nguyen@hpheimo.fi