(Poistunut julkaisusta)

Sianlihatuotannon asiantuntija
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

HKScan etsii sianlihatuotannon asiantuntijaa

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Asiantuntijatyö sisältää sikojen ruokintaan, olosuhteisiin, terveyteen, tuotannonseurantaan ja vastuullisuuteen liittyvät tehtävät yhteistyössä HKScanin tuottajapalveluiden asiantuntijoiden ja aluevastaavien kanssa.

Keskeisiä tehtäviä ovat lihasikatuotannon neuvonta tilatasolla, erilaisten konseptien (Optipossu) toteuttaminen ja kehittäminen sekä uudiseläintuotannon myynnin lomasijaisuudet.

Raportointi:

Tehtävässäsi raportoit kategoriapäällikkö Ulla Ketolalle.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai ylempää korkeakoulututkintoa (MMM)
  • Vahvaa osaamista sianlihatuotannosta
  • Tulosorientoituneisuutta sekä ymmärrystä tuottajapalveluiden toiminnan strategisen merkityksen osana HKScanin liiketoimintaa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa englannin kielen hallintaa

Aikaisempi kokemus alalta sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana.

Työtehtävän yhteishenkilö: Ulla Ketola, Kategoriapäällikkö, 0400 420 898

Tutustu verkkosivustoomme: www.hkscan.com

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja: Tarja Laine, HR Manager, tarja.laine@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 24.6.2018 sähköpostitse osoitteeseen recruitment@hkscan.com.