(Poistunut julkaisusta)

Sianlihahankinnan aluevastaava
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

HKScan Finland Oy etsii Sianlihahankinnan Aluevastaavaa

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Aluevastaavan tehtävänä on hoitaa tuottaja-asiakkuuksia yhteistyössä logistiikan, tuottajapalvelun ja tilityksen asiantuntijoiden kanssa, niin että tavoitteena oleva hankintamäärä, laatu, hankintatoiminnan tehokkuus ja tuottajatyytyväisyys toteutuvat. Aluevastaavana tehtäviisi kuuluvat tuottajasopimusten teko ja neuvottelut tilatasolla, sopimusseuranta, sikakapasiteetin seuranta ja kehittäminen sekä logistinen tukeminen tilatasolla. Lisäksi osallistut tilatasolla tapahtuvaan sikakonseptien, lihasikaneuvonnan ja Optipossuohjelmien toteutumisen tukemiseen.

Raportointi:

Tehtävässäsi raportoit hankintapäällikkö Esa Heikkilälle

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa opistotason koulutusta, esim. amk- tutkintoa vastaava koulutus
  • Hyvää osaamista sianlihatuotannosta
  • Tuloshakuisuutta sekä ymmärrystä hankintatyön strategisesta merkityksestä osana HKScanin liiketoimintaa
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja (mm. excel)
  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Kykyä työskennellä yksin ja tiimissä

Englannin ja ruotsin kielen taito on eduksi. Työ edellyttää säännöllistä matkustamista hankinta-alueen tiloilla.

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana

Työtehtävän yhteyshenkilö: Esa Heikkilä, Hankintapäällikkö, +358 400 303 854, esa.heikkila@hkscan.com

Tutustu verkkosivustoomme: https://www.hkscan.com/fi/etusivu

HR:

Rekrytoinnista antaa lisätietoja

Tarja Laine, HR Manager
Email: tarja.laine@hkscan.com

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 24.6.2018 sähköpostitse osoitteeseen recruitment@hkscan.com