(Poistunut julkaisusta)

SIAM Lead Consultant
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Digia SIAM -palvelu (Service Integration and Management) mahdollistaa asiakkaan IT-ekosysteemin liiketoimintalähtöisen johtamisen ja hallinnan. SIAM-palvelu tuo ekosysteemin hallintaan organisoinnin, prosessit ja työkalut sekä osaavat SIAM-asiantuntijat sekä Service Desk -toiminnot, monitoroinnin ja IT-kehittämisen palvelut. SIAM-palveluun kuuluu myös asiakkaan IT-johtamisen strategisen tason palveluita, kuten esimerkiksi kokonaisarkkitehtuurin hallinta ja data-analytiikka. Lisäksi palvelu laajenee helposti muihin Digian palvelualueisiin, kuten esimerkiksi integraatio- ja API-palveluihin, pilvipalveluihin, toiminnanohjaukseen ja digitaalisiin palveluihin. Digia SIAM -palvelu kasvattaa asiakkaan digitaalista kyvykkyyttä tuoden tyypillisesti asiakkaan IT-palveluiden kehittämiseen ja operointiin liiketoimintalähtöisyyttä, nopeutta, kustannustehokkuutta ja laatua.

Etsimme kasvavaan SIAM-toimintaamme kokenutta konsulttia asiakkaiden SIAM-transitoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Haemme henkilöä, joka kykenee:

  • johtamaan asiakkaiden SIAM-transitiohankkeita sisältäen kokonaisuuden suunnittelun ja palveluiden käyttöönoton sekä muutosjohtamisen
  • suunnittelemaan asiakkaan SIAM-palvelun tavoitteita ja roadmappia yhdessä asiakkaan liiketoiminta- ja IT-johdon kanssa
  • fasilitoimaan SIAM-transition työpajat sekä asiakkaan strategisen tason että taktisen ja operatiivisen tason osalta
  • tukemaan SIAM-operointitiimiä operointivaiheen kehittämisroadmapin puitteissa

Tehtävä edellyttää vahvaa konsultointikokemusta liiketoiminnan ja IT:n kehittämisestä sekä syvällistä IT-palveluiden johtamisen ja SIAM-viitekehyksen ymmärrystä. Eduksi on osaaminen laajasti erilaisista IT-palveluista, -palvelutuotannosta sekä -palvelumalleista. Pystyt perehtymään nopeasti asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin riittävän syvällisesti ja omaat erinomaiset esiintymis- ja vuorovaikutustaidot. Pystyt sujuvasti keskustelemaan eri tahojen kanssa suomen ja englannin kielellä sekä sopeudut erilaisiin tilanteisiin nopeasti. Tuot rohkeasti omia näkemyksiä esiin, näet niiden strategisen merkityksen asiakkaan liiketoiminnassa ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin. Sinulla on kokemusta muutoksien johtamisesta sekä mahdollisesti toimialakokemusta vähittäiskaupasta, palvelutoimialalta tai logistiikasta.

Tarjoamme sinulle hyvät edellytykset loistaa työssäsi ja kasvaa rooliin. Digian merkittävät asiakkaat, moderni työympäristö sekä loistavat työkaverit varmistavat jokapäiväisen viihtyvyytesi. Kehitämme asioita yhdessä eteenpäin ja toivomme, että saamme sinut mukaan! Tervetuloa Digialle jo kesän jälkeen!

Hakuaika päättyy 15.8.2018. Lisätietoja tehtävistä antavat Account Executive Mikko Hakola +358 50 356 6403 / mikko.hakola@digia.com ja Senior Manager Tuomo Permikangas +358 50 592 9161 / tuomo.permikangas@digia.com.