Showroom myyjä Tammistoon
Bygghemma Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Oletko meidän uusi myyjä? Neliöittäin ja tuhansittain sisustamisen ja rakentamisen alan huipputuotteita. Kannustava myyntitiimi. Palkitseva myyntityö ja palkkaus. Kiinnostuitko?

Haemme Netrauta Finlandille MYYJÄÄ verkkokauppamme Showroomiin Vantaan Tammistoon

Myyjän tehtävä on palvella showroomin asiakkaita ja etsiä jokaiselle asiakkaalle parhaat mahdolliset tuoteratkaisut, tehdä tarjous ja huolehtia kaupan loppuun asti viemisestä. Myyjällä on käytössä verkkokauppojemme yli 150 000 tuotteen valikoima ja tämän lisäksi pohjoismaiden merkittävin kodinrakentamisen ja -sisustamisen huippubrändien näyttely showroomissa.    

Etsimme kuluttajamyynnistä ja siinä kehittymisestä kiinnostunutta henkilöä. Sinulla on toivottavasti aikaisempaa kokemusta myynnistä ja ehkä myös rautakaupan alalta. Osaat käyttää tietokonetta taitavasti ja opit erilaisia perusohjelmia sujuvasti. Haluat päästä näkemään ja osaksi sitä, mitä ison verkkokauppayrityksen etulinjassa tapahtuu. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuksien työn isossa kodinrakentamisen ja sisustamisen palvelumyymälässä. Käytössäsi on alan tunnetuimmat tuotemerkit ja uutuudet ja olet osa osaavaa myyntitiimiämme. 

Tehtävä on vakituinen ja viikkotyömäärä sovittavissa. Palkkaus on Kaupan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi maksamme myyjille kannustavaa myyntibonusta. Myymälä on auki ma-la 10-20 (-18), joten olet valmis työskentelemään myös lauantaisin ja iltaisin.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi. #bygghemmafinland #greatjobs

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot