(Poistunut julkaisusta)

Shop Manager (2), Telia Kauppa
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Nimeni on Jukka Pihlajasalo ja vastaan Pohjois-Suomen Telia Kaupoista. Etsin innovatiivista, innostavaa, rohkeitakin päätöksiä tekevää, virheitä pelkäämätöntä ja toimenpiteitä toteuttavaa osaajaa. Oletko kiinnostunut työskentelemään esimiestehtävissä Telia Kaupassa ja haluatko päästä täydentämään jo ennestään loistavaa tiimiämme? Uskallatko sinä tarttua haasteeseen ja luoda tulevaisuutta kanssamme?

Etsimme nyt Shop Managereita Telia Kaupan Rovaniemen sekä Tornion myymälöihimme.

Telia Kauppa on Suomessa maanlaajuisesti toimiva, 34 myymälää sisältävä myyntiketju ja merkittävä osa Telian myyntiä. Telia Kaupan keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet asiakas huomioon ottaen.

Seuraava mahdollisuutesi
Vastaat oman alueesi myymälöiden liiketoiminnan tuloksesta, henkilöstön ohjaamisesta ja kehittymisestä sekä laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamisesta omalla alueellasi. Ymmärrät työntekijäkokemuksen merkityksen ja pyrit toiminnallasi aktiivisesti vahvistamaan sitä. Olet kokenut muutosjohtaja ja vastaat tiimisi tavoitteiden saavuttamisesta niin tehokkuudessa, myynnissä kuin laadussakin.

Kuka sinä olet?
Shop Managerina olet vahvasti läsnä tiimin jokapäiväisessä toiminnassa ja asiakastyössä kehittäen tiimiläisistäsi huippuja niin asiaosaamisen, kuin myynti- ja palvelutaitojenkin osalta. Annat yksilöllistä valmennusta ja tukea tavoitteiden saavuttamiseksi, toimit esimerkkinä tiimillesi samalla varmistaen työntekijöiden hyvinvoinnin ja kehittymisen. Esimiehenä teet myös aktiivisesti töitä eri sidosryhmiemme kanssa varmistaen asiakkaan äänen kuulumisen kaikkialle organisaatioon.

Osaamisesi ja kokemuksesi
Sinulla on ykyä innostaa, valmentaa sekä johtaa liiketoimintaa asiakaslähtöisesti ja ihmiset huomioon ottaen. Esimiehenä sinulta löytyy halu tuottaa lisäarvoa oman vastuualueesi lisäksi koko alueen ja Telia Kaupan toimintaan. Olet ratkaisukeskeinen, innovatiivinen, kehityshaluinen, aktiivinen ja sinulla on kyky viedä asiat käytäntöön tehokkaasti. Olet suunnitelmallinen ja osaat priorisoida asiat. Pystyt tekemään päätökset nopeasti ja vastuullisesti. Valmentava johtaminen ei ole sinulle vieras asia.

Edellytämme kokemusta myyntityöstä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen esimiestyöstä. Arvostamme rohkeutta ja asennetta. Työ edellyttää matkustamista.

Mitä voit odottaa?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Telia Kaupassa pääset työskentelemään asiakasrajapinnan ydinjoukkueessa. Työntekijämme ovat myynnin ja asiakaspalvelun hyviä tyyppejä - niitä iloisia ja spontaaneita, joilla riittää huumoria kiperissäkin tilanteissa. Työskentelet vahvan brändin parissa ja pääset mukaan nopeasti muuttuvan toimialan kehitykseen.

Kiinnostuitko?

Jos haluat tarttua haasteeseen, lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Merkitse hakemukseesi kumpaan myymälään ensisijaisesti haet.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä. Jukka Pihlajasalo, puhelimitse 0400 313 500 tai  sähköpostitse jukka.pihlajasalo@teliacompany.com

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!


Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!