(Poistunut julkaisusta)

Shop-in-shop vastuumyyjä Gucci ja TAG Heuer-tuotemerkkien pariin - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018
Etsimme asiakkaamme kanssa yhteistyössä tavoitteellista vastuumyyjää työskentelemään laatumerkkien (Gucci ja TAG Heuer) pariin Westerbackin shop-in-shop konseptiin Helsingin Stockmannille.

Tehtävän kuvaus

Shop-in-shop vastuumyyjänä vastaat laadukkaan asiakaspalvelun ja myynnin tekemisestä. Työssäsi haluat ylittää asiakkaan odotukset sekä toimia tunnettujen ja suosittujen tuotemerkkien edustajana.

Tehtävässä ei ole suoraa esimiesvastuuta, mutta rooliisi kuuluu vahva esimerkillinen myyntityö, jolla tuet myymälän muita työntekijöitä innostavalla ja aikaansaavalla työskentelyotteellasi. Roolissasi vastaat siitä, että myymälän hallinnolliset rutiinit sujuvat kätevästi ja myymälän ulkoasu on aina siisti ja viimeistelty. Toimit tärkeänä brändi-lähettiläänä tuoden asiakkaille lisäarvoa kertomalla tuotemerkkien filosofiasta, historiasta, tuotteiden designista sekä teknisistä yksityiskohdista. Aktiivisen laadukkaan myyntityön sekä myyjäkollegoidesi työn tukemisen lisäksi pääset suunnittelemaan kuluttaja-asiakkaille erilaisia aktiviteetteja sekä kampanjoiden toteutuksia.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallisen alan koulutusta ja / tai kokemusta sekä sujuvaa englannin kielen osaamista sekä kokemusta myyjän tehtävästä. Eduksesi on aikaisempi työskentely erikoiskaupan, kuten kello- / kultasepänliikkeen myyjän työstä, venäjän tai kiinan kielen osaaminen sekä kiinnostus erilaisia merkkituotteita kohtaan.

Tärkeimpiä ominaisuuksia sinulta ovat tavoitteellinen myynti- ja brändihenkisyys, joka näkyy jokapäiväisessä tekemisessäsi luonnostaan. Lisäksi tässä roolissa menestyäksesi hyvät yhteistyötaidot ja joustavuus ovat keskeisiä ominaisuuksia.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän asiakastyössä ja myynnin parissa, työpaikan Helsingin ydinkeskustassa sekä työtäsi tukevan osaavan organisaation. Valitun henkilön osaamista tuetaan erilaisilla koulutuksilla sekä pääset kehittämään itseäsi johtavien bränditalojen nykyaikaisten toimintojen mukaisesti.Toivommekin, että jatkuva oppiminen ja toimintojen kehittäminen toimivat lisämotivaattorina sinulle työssä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja sopimuksen mukaan, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta 31.12.2018 saakka, jatko tehtävässä määräaikaisuuden jälkeen on mahdollinen. Viikkotuntimäärä on 30-37,5 h /vko.Tehtävässä noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta. Palkkauksena kiinteä tuntipalkka + myyntiin pohjautuvat kuukausittaiset bonukset. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä myyvä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Hakua edistetään jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti!