(Poistunut julkaisusta)

Shift Manager, Tapio Cafe, Helsinki Airport
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, kanssa Shift Manageria Helsinki- Vantaan lentoasemalle Tapio Cafeen.

"Tapio Cafe on kahvila, jossa Suomi ja suomalaisuus ovat mukana designissa ja palvelussa. Tuotteissa korostuvat suomalaiset pientilatuottajat, suomalaisen metsän antimet, raaka- aineiden alkuperä sekä suomalaiset huippubrändit."

Shift Managerin tehtävänä on vastata vuoron sujuvuudesta ja palvelun sekä tuotteiden laadusta. Hän on rautaisella ammattitaidolla varustettu aito asiakaspalvelija, joka omalla esimerkillään johtaa tiiminsä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Lentoasemalla työskentely on mielenkiintoista, vaatien kuitenkin taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja pitää kaikki langat käsissään kiireenkin keskellä.


Edellytämme sinulta

Toivomme, että olet ehtinyt jo työskennellä ravintola- alalla, myös esimiestehtävissä. Työ on vuorotyötä, joten olethan valmis työskentelemään niin aikaisissa aamuissa kuin myöhäisissä iltavuoroissa. Ehdottomana edellytyksenä työssä onnistumiselle on aito halu palvella asiakkaita, iloinen ja myyntihenkinen asenne ja kyky työskennellä vastuullisesti hektisessä ympäristössä. Toivomme sinun puhuvan sujuvasti sekä suomea, että englantia. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joten edellytyksenä on nuhteeton tausta.


Tarjoamme sinulle

Vauhdikkaan työn lentoaseman ainutlaatuisessa ympäristössä. Innostuneet ja ihanat työkaverit, joiden luokse töihin on aina kiva mennä. SSP:n ja StaffPointin kattavat työsuhde-etuudet, kuten mahdollisuuden ostaa Smartumin liikuntasetelitä, sekä parkki- tai taksiedun. Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja edetä urallasi.


Kiinnostuitko?

Mikäli olet etsimämme energinen ja aikaansaava esimies, täytäthän hakemuksesi pikaisesti!


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi