(Poistunut julkaisusta)

Shift manager, SSP Finland Oy, Oulu Airport
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019
Select Service Partner-The Food Travel Experts on johtava ruoka- ja juomapalveluiden tuottaja matkustus- ja liikennepaikoissa ympäri maailman. Kokemus ja osaaminen sekä kattavat kuluttajatutkimukset matkustusympäristöstä luovat perustan, jonka avulla SSP pystyy tuottamaan erinomaista palvelua asiakkaille. Kansainvälinen ympäristö takaa vauhdikkaan ja monipuolisen työpaikan maailmanlaajuisessa yrityksessä.

SSP Finland on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Etsimme Sinua, myyntihenkinen ja iloinen vuoroesimies, työskentelemään SSP Finlandin Oulun lentoaseman kahvilan loistavaan tiimiin. Teet työsi hymyillen ja työtehtävissäsi olet siellä missä Sinua eniten tarvitaan toimien esimerkkinä tiimillesi. Sparraat ja valmennat omaa joukkoasi yhteiseen tavoitteeseen, sillä haluatte ylittää jokaisen asiakkaan ennakko-odotukset päivittäin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla 90h/3vkossa.

Millaista työ lentoasemalla sitten on?
Kysyimme suoraan ammattilaisilta ja esimiehet SSP:llä kommentoivat työtään näin:

- Ehdottomasti parasta tässä työssä on työkaverit ja semmoinen hehkuva tiimihenki
- Työssäni on parasta ystävälliset ja avuliaat työkaverit.
- Ykkösenä meidän koko tiimille tuli mieleen työkaverit. Meillä on hyvä ilmapiiri ja hauskaa yhdessä,
työt sujuu siinä samalla
- Itsenäinen, vaihteleva ja tapahtumarikas työ, jossa pitää olla koko ajan valmiina muutoksiin
- Monipuoliset työtehtävät
- Parasta kentällä työskentelemisessä on päivien erilaisuus ja matkafiiliksessä, hyvällä tuulella olevat asiakkaat

Vuoroesimiehen tehtävänä on vastata vuoron sujuvuudesta, ammattimaisesta asiakaspalvelusta ja tiimin tukemisesta ja kannustamisesta.


Edellytämme sinulta

Arvostamme ravintola- alan koulutusta ja työkokemusta, ja tässä tehtävässä ehdottomasti etuna sinulle on aikaisempi esimieskokemus. Toivomme sinulta löytyvän sekä aitoa halua tuottaa asiakkaille elämyksellistä palvelua, että myyntihenkistä otetta työhön. Tehtävään valitulta edellytetään myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, nuhteetonta taustaa, hygieniapassia ja vastaavan hoitajan pätevyyttä.


Tarjoamme sinulle

Lentoasemalla työ on hektistä ja vaihtelevaa, joten tarjolla on takuulla haasteita ja mielenkiintoisia tilanteita. Mielenkiintoisen työympäristön lisäksi tarjolla on motivoitunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Pääset nauttimaan myös SSP:n henkilöstöeduista, joita on esim. taksi/ parkkietu, alennuksia lentoaseman liikkeissä ja mahdollisuus ostaa Smartumin liikuntaseteleitä. Tarjolla on kokoaikainen työ.


Kiinnostuitko?

Haluatko osaksi toimialansa parhaimmistoon valittua yritystä, joka tarjoaa mahdollisuuden luoda menestyvän uran lentoaseman ainutlaatuisessa ympäristössä?

Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Pirkko Tieva-Korhonen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Torikatu 23, 90100 OULU
020 7206 634
pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi