Shift Lead TACO BELL Sello, Espoo
Restel Mexican Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan?

Olet siis täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Etsimme tällä hetkellä Taco Bell Shift Lead -vuoronvetäjää Espoon Sello Kauppakeskukseen!

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa asiakkailleen parasta ja haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä ja kehittyä.

Uutena Shift Leadina osallistut palkalliseen koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulevat sinulle tutuiksi. Tässä roolissa työskentelet päivittäin myös kädet savessa - tai paremminkin juustokastikkeessa - ruoanvalmistuksen parissa ja asiakaspalvelutehtävissä.

Shift Leadina olet erityisen innostunut vetämään vuoroasi positiivisen innon ja esimerkin kautta - suurella sydämellä. Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, keskimääräisen sopimustuntimääräsi ollessa vähintään 90h/3vko, sinulla on mahdollisuus myös täysiin tunteihin 112,5h/3vko. Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä (HUNGRY) tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" - asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.

Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.

Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.

Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.

Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.

Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Ja tästä myös tunnustuksena Taco Bell palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Hae nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökymppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1328469
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (sanna.abeng (a) barona.fi)
  • Puhelin: +358409229201
  • Sijainti: Espoo