(Poistunut julkaisusta)

Shift Lead TACO BELL Lappeenranta
Restel Mexican Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Live Más with Taco Bell – elä enemmän myös töissä!

Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan?

Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Taco Bell -ravintolan uusi Shift Lead -vuoron vetäjä!

Taco Bell avaa kesällä uuden ravintolan kauppakeskus Armadan yhteyteen, Lappeenrannan keskustaan. Me Baronalla etsimme suurella sydämellä ja innostuksella varustettuja tulevaisuuden tähtiesimiehiä upo uuteen Taco Bell ravintolaan: Oletko sinä yksi heistä?

Minkälaisia tyyppejä haemme?

Shift Leadina olet erityisen innostunut vetämään vuoroasi positiivisen innon ja esimerkkisi kautta - suurella sydämellä. Jos olet lisäksi täysi-ikäinen, olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä ja omaat vähintään kohtuulliset taidot englanninkielessä, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti! Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten! Shift Lead -tehtävään ei vaadita aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä vaan asenne ratkaisee!

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Töitä on tarjolla keskimäärin 90h/3viikkoa. Työsuhde alkaa keväällä koulutusjaksolla, jossa perehdytään tehtäviin.

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa parasta asiakkailleen sekä haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi niin vuoro-liidinä kuin yksilönä. Uutena Shift Leadina osallistut palkalliseen kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulee sinulle tutuksi.

Tehtäviisi kuuluvat mm. työvuoron kulusta ja sujuvuudesta vastaaminen mukaan lukien vuoron henkilökunnan innostus ja "kyllä onnistuu" -asenteella johtaminen, henkilökunnan perehdytys, myyntilukujen seuranta, rahatilitykset, varastoinnin ylläpito ja seuranta, asiakaspalautteiden käsittely, tuotteiden laatuvaatimusten täyttymisen seuranta ja laitteiden toimivuuden valvonta. Työskentelet myös päivittäin kädet savessa - tai paremminkin juustokastikkeessa - ruoanvalmistuksen parissa ja asiakaspalvelutehtävissä. Esimiehesi on Restaurant General Manager.

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä (HUNGRY) tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

• Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" - asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.

• Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.

• Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.

• Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.

• Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.

• Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Ja tästä myös tunnustuksena Taco Bell palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Hae nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä
Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi

Eduksi luettavat asiat:

  • Anniskelupassi

    Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi
    Eduksi luettavat asiat: Anniskelupassi