(Poistunut julkaisusta)

Shift Lead TACO BELL Flamingo, Vantaa
Restel Mexican Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan

Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme Taco Bell -ravintolan uusi Shift Lead -vuoron vetäjä Vantaan Flamingoon!

Minkälaista tyyppiä haemme?

Shift Leadina olet erityisen innostunut vetämään vuoroasi positiivisen innon ja esimerkkisi kautta - suurella sydämellä. Jos olet lisäksi täysi-ikäinen, olet valmis ja halukas tekemään vuorotyötä ja omaat sujuvan suomenkielen taidon ja vähintään kohtuulliset taidot englanninkielessä, olet täyttä Taco Bell -matskua ja tahdomme kuulla sinusta heti!

Taco Bell palkkaa asennetta ja kouluttaa taitoa, joten intosi ja halusi oppia sekä persoonasi merkitsevät eniten! Shift Lead -tehtävään ei vaadita, mutta tällä kertaa haussa olevaan paikkaan on suotavaa, aikaisempi kokemus esimiestyöstä.

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Töitä on tarjolla keskimäärin 90-112h/3viikkoa. Työsuhde alkaa heti (sopimuksen mukaan), perehtymällä tehtäviin.

Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa parasta asiakkailleen sekä haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi niin vuoro-liidinä kuin yksilönä. Uutena Shift Leadina osallistut palkalliseen kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulee sinulle tutuksi.

Tehtäviisi kuuluvat mm. työvuoron kulusta ja sujuvuudesta vastaaminen mukaan lukien vuoron henkilökunnan innostus ja "kyllä onnistuu" -asenteella johtaminen, henkilökunnan perehdytys, myyntilukujen seuranta, rahatilitykset, varastoinnin ylläpito ja seuranta, asiakaspalautteiden käsittely, tuotteiden laatuvaatimusten täyttymisen seuranta ja laitteiden toimivuuden valvonta. Työskentelet myös päivittäin kädet savessa - tai paremminkin juustokastikkeessa - ruoanvalmistuksen parissa ja asiakaspalvelutehtävissä. Esimiehesi on Restaurant General Manager.

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä (HUNGRY) tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

• Helpful - Autamme ja palvelemme timanttisella "kyllä onnistuu" - asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.

• Understanding - Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.

• Never follow - Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.

• Grateful - Sanomme kiitos - useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.

• Relentless - Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.

• Youthful - Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

Taco Bellissä työskentely on niin kivaa, että aloitettuasi, et halua enää luopua siitä! Hae nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/