(Poistunut julkaisusta)

SHES Specialist
Orica Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme räjähdeainealalla toimivalle Oricalle SHES Specialistia (Safety, Health, Environment and Security) Lahteen. SHES Specialist vastaa Suomen lisäksi myös Ruotsin SHES-asioista, ja on osa Orican Euroopan SHES-asiantuntijatiimiä.

Tehtävän sisältö

Tehtävässä vastaat Orican Suomen ja Ruotsin organisaatioiden turvallisuuteen liittyvistä asioista maksimoiden Orican oman henkilöstön, asiakkaiden sekä tietenkin myös Orican tuotteiden toimintaan liittyvien yhteisöiden turvallisuuden. Pyrit työssäsi myös minimoimaan Orican toiminnan ja tuotteiden vaikutuksen ympäristöön, jonka lisäksi pyrit myös vaikuttamaan Orican omaisuuden turvaamiseen.

Olet siis vastuussa SHES-toimien implementoinnista sekä kehittämisestä. Ohjeistat Orican työntekijöitä ja koulutat henkilöstöä ja sidosryhmiä SHES-asioihin liittyen. Teet myös turvallisuus- ja riskiselvityksiä, pyrkien tekemään Orican turvallisuudesta maailman parhaimmistoa. Osa tehtävän suorittamisesta sijaitsee Ruotsissa, joten matkustuspäiviä Ruotsiin on vuositasolla noin 30. Tämän lisäksi tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomen sisällä sekä pohjoismaiden tasolla kokouksiin.

Mitä toivomme

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta teollisuuden turvallisuuspuolen tehtävistä, mielellään kaivos- ja/tai räjähdeliiketoiminnasta. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä omaksumiskyky sekä vahva halu oppia uutta ja kehittää, sillä sinulle pystytään tarjoamaan vahva kasvupolku alan vahvaksi asiantuntijaksi. Vaikka vastaat tehtävässä Suomen ja Ruotsin SHES-toiminnasta, Orican kansainvälinen organisaatio mahdollistaa vahvan asiantuntijayhteistyön, jota kautta löydät aina sparrailukumppanin. Tehtävässä tärkeäksi ominaisuudeksi nousee myös ihmissuhdetaidot, sillä teet yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa ja järjestät koulutuksia. Puhut ja kirjoitat lisäksi sujuvaa suomea sekä englantia, jonka lisäksi katsomme ruotsin kielen taidon eduksi.

Oricalla on vahva tahto olla alansa turvallisin ja laadukkain työympäristö, jossa turvallisuustekijät otetaan aina vakavasti. Tehtävässä pääset siis aidosti vaikuttamaan Orican SHES-politiikkaan ja olet etunenässä kehittämässä sitä Suomen ja Ruotsin alueille, toki tehden yhteistyötä kansainvälisen SHES-tiimin kanssa. Työilmapiiri on avoin ja dynaaminen, ja eteneminen uralla talon sisällä on hyvinkin mahdollista tulevaisuudessa.

Tarvittaessa saat lisätietoja tehtävästä Barona Engineeringin Kristiina Vormalalta (puh. 0408374019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin kello 13-14.