Sheippari
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2021

Sheippareita Talma Skin laskettelukeskukseen

Talma Ski on Sipoossa sijaitseva kokoperheen laskettelukeskus joka valittiin vuonna 2020 vuoden lähikeskukseksi. Etsimme nyt ahkeria ja reippaita työntekijöitä suoristuspaikkojen rakentamiseen ja huoltamiseen. Työt tehdään pääasiassa ulkona. Tehtävä on osa-aikainen, mutta myös mahdollisuus kokopäiväiseen työhön on. 

Odotamme sinulta

  • Vähintään 18-vuoden ikää
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Kokemusta hyndien huollosta
  • Positiivista asennetta, sillä työt tehdään pääasiassa ulkona, säällä kuin säällä

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme töitä mukavassa työympäristössä ja lumisissa maisemissa kauden 2021-2022. Töitä on aluksi lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin, mutta kauden edetessä myös päivisin. Työt jatkuu kauden loppuun, keväälle 2022 asti. Palkkaus menee hiihtokeskusalan työehtosopimuksen mukaan.

Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten jätä hakemus jo tänään.

Lisätietoja: porvoo.vmp@eezy.fi

Oletko eezysti onnekas? Lähde töihin ja kokeile! Jokainen työntekijämme osallistuu automaattisesti 500 euron arvoisen GoGiftin Superlahjakortin arvontaan! Arvonnat suoritetaan 3.1.22 ja 2.5.22.”

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
 
Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot